T Comm Telematics

T Comm Telematics

Het bedrijf T Comm Telematics houdt zich bezig met het ontwikkelen van oplossingen omtrent transportbeheer en is gespecialiseerd in het vaststellen en doorgeven van locaties van trailers, motorwagens en aanhangers. Met de producten die zij verkopen is het mogelijk om inzicht te krijgen in de locaties van verschillende wagens. Daarnaast kan er ook informatie verkregen worden over de staat van de wagens en de inhoud hiervan. Om te zorgen dat de producten kwalitatief zo goed mogelijk functioneren, werkt T Comm Telematics samen met andere bedrijven in de branche. Zoals Tom Tom en Trimble Transport & Logistics.

T Comm Telematics handelt altijd volgens haar drie kernwaarden: Easy intelligence, Customer focussed en Betrouwbare partner.

Easy intelligence

Easy intelligence staat voor het gebruiksgemak van de hard- en softwareproducten van T Comm Telematics. Zo zijn de producten gemakkelijk te installeren en is de software gebruiksvriendelijk. De hardware van T Comm Telematics verzamelt zeer veel data, maar laat uiteindelijk enkel de data zien die voor de klant bruikbaar, relevant en overzichtelijk is.

Customer focussed

T Comm Telematics streeft naar op maat gemaakte oplossingen voor haar klanten. Alle bedrijfsprocessen binnen T Comm Telematics zijn gericht op het tevreden houden van de klant. Als richtlijn hierin streven ze ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Betrouwbare partner

Om als organisatie groot te worden en te blijven is het belangrijk om betrouwbaar en bereikbaar te zijn voor klanten. Daarnaast moet de organisatie kunnen garanderen dat hun producten werken naar behoren. Treed er ergens wel een fout op in een systeem of bij een klant, dan zorgt T Comm Telematics ervoor dat het snel wordt opgelost en afgehandeld.

De producten van T Comm Telematics

T Comm Telematics biedt haar producten in 3 niveaus aan, aan haar klanten: Basic, Advanced en High.

  • Basic oplossing

Dit systeem geeft inzicht in de positie van voertuigen. Daarnaast wordt ook in kaart gebracht wanneer en hoe lang voertuigen stilstaan. In dit systeem is het mogelijk om geofencing in te stellen. Dit betekent dat je een gebiedsafbakening kan instellen voor je voertuigen. Wanneer een voertuig het aangegeven gebied betreedt of verlaat, wordt er een melding verstuurd naar de verantwoordelijke persoon binnen de organisatie.

  • Advanced oplossing

Het advanced systeem bouwt voort op de basic oplossing. Naast de positionering van voertuigen en geofencing, is het in dit systeem ook mogelijk om te zien welke aanhanger aan welke truck gekoppeld zit. Daarnaast registreert het systeem wanneer er een deur wordt geopend en gesloten en wanneer de aanhanger wordt aan- en afgekoppeld.

  • High oplossing

De high oplossing maakt het real-time monitoren van de lading van een aanhanger mogelijk. Dit systeem heeft alle voordelen van de basic en advanced versie, inclusief informatie over de temperatuur van de inhoud van de aanhanger en het brandstofniveau van de koelmachine. Zo wordt het bederven van ladingen voorkomen. Met het geautomatiseerde rapport kun je klanten laten zien dat hun vracht onder de afgesproken omstandigheden is verzonden. Discussies die hierover kunnen ontstaan bij levering worden op deze manier voorkomen, waardoor er geen ladingen meer geweigerd kunnen worden.

Wil je dit merk vergelijken met de andere?

Bekijk hier ook de andere merken: