GPS-Buddy

GPS-Buddy is in 2003 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Hun producten bieden oplossingen op het gebied van fleet management systemen. Inmiddels heeft het bedrijf jarenlange ervaring in deze branche. Hiernaast biedt het bedrijf ook oplossingen voor de transsportsector. GPS-Buddy is een dynamische organisatie, waarin investeren, relatiegerichtheid en respect voorop staan.

Dynamisch

GPS-Buddy is altijd in beweging en ontwikkeling. De technologie waar je mee te maken hebt staat ook niet stil, dus als organisatie zal je hierin mee moeten gaan.

Investeren

Om te zorgen dat de organisatie bij de tijd blijft, zowel qua geest als de middelen die worden gebruikt, is investeren heel belangrijk. In kennis en in materialen.

Relatiegerichtheid

De klantrelatie is voor elk bedrijf erg belangrijk. Om klanten te behouden is het noodzakelijk om te luisteren naar de wensen van de klant en hier iets mee te doen.

Respect

Respect binnen de organisatie, naar de klant toe, maar ook voor de natuur. Daarbij ook open staan voor meningen van anderen, dit kan weleens heel andere inzichten brengen die uiteindelijk goed uitpakken voor de organisatie.

Het trailerpack van GPS-Buddy

Voor de transportsector biedt GPS-Buddy het trailerpack aan. Het trailerpack bestaat uit een hardware GPS unit waarmee verschillende data kan worden verzameld. Dit product biedt de mogelijkheid om zowel trailers als aanhangers realtime te monitoren.

trailerpack

Het product heeft een lange levensduur doordat de unit werkt met meerdere oplaadbare batterijen. Onder ideale omstandigheden gaat de unit zelfs enkele jaren mee.

De unit is opgebouwd uit hoogwaardige componenten. Het heeft een robuuste behuizing die stootvast en waterdicht is. Door de hoogwaardige materiaalkeuze hebben weersomstandigheden geen effect op de werking van de apparatuur. Ook is de unit voorzien van in-/output poorten en Bluetooth. Dankzij deze technieken is de unit ook te koppelen met slimme sensoren aan de aanhanger, waardoor bijvoorbeeld de temperatuur en deurregistratie kunnen worden vastgelegd.

Wanneer een aanhanger wordt gekoppeld aan de bijbehorende software, schakelt GPS-Buddy automatisch over naar live tracking. In de software kan een interval worden ingesteld, over de data die de unit meet.

GPRS verbinding

De gegevens die door de GPS-unit worden verzameld worden verstuurd via GPRS. GPS-Buddy heeft hiervoor speciale software ontwikkeld. Waardoor het mogelijk is om met minimale data, de gewenste gegevens te presenteren.

Alarmen

Het is mogelijk om verschillende alarmen in te stellen in de software. Zo kan er een alarm worden verstuurd wanneer een sensor een bepaalde beweging waarneemt. Daarnaast is het ook mogelijk om geofencing in te stellen. Geofencing houdt in dat er een alarm wordt verstuurd wanneer de GPS-unit een bepaald gebied betreedt of verlaat.

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig zelf te installeren
  • Operationele gebruiksduur van enkele jaren
  • Oplaadbare en verwisselbare batterijen
  • Weergave in de GPS-Buddy Planner App
  • Zeer robuuste behuizing, stof- en waterdicht

Wil je dit merk vergelijken met de andere merken?

Bekijk hier ook de andere merken: