Het gemak van tracking

In het digitale tijdperk waarin we nu leven kunnen we vrijwel al onze apparaten controleren. Zo kunnen we onze smartphones terug vinden als we ze kwijt zijn en kun je je huis al verwarmen terwijl je nog op je werk zit. Bij aanhanger-tracking.com brengen wij jouw aanhanger in kaart. De voordelen zijn hierbij ongekend. Het is niet alleen voor u overzichtelijk waar de aanhanger zich bevindt, maar je kunt er ook je gehele logistieke proces mee analyseren.

Aanhanger-tracking.com heeft de volgende merken op een rijtje gezet zo dat je een helder overzicht hebt welke tracker het beste bij je past. Deze vind je hier ( https://www.aanhanger-tracking.nl/vergelijken/ )

De trackhaak

Tot op heden was het enige digitale aan een aanhanger dat, door middel van bekabeling, de richtingaanwijzers op de aanhanger geactiveerd konden worden. Anno 2019 is dit niet meer nodig. De trekhaak verbindt de aanhanger met de wagen. Nu komt daar een nieuw element bij. De software verbindt de aanhanger met jouw elektronische device. Zo heb je, naast controle over je aanhanger op weg, ook controle over alle andere gegevens die je trekhaak met zich meebrengt.

Bekijk hier welke merken er zijn:

Track & Trace

Net zoals je je pakketje kan volgen door middel van track & trace, zo kan je je aanhanger volgen met de trackers van aanhanger-tracking.com.

Weet waar je aan toe bent door middel van de nieuwe software. Door een aanhanger tracking systeem, kan werk gerichter worden ingepland. In het systeem is in één oogopslag duidelijk te zien waar de verschillende trucks zich bevinden. Wanneer de aanhanger of het voertuig geïnspecteerd moet worden ontvang je tijdig een notificatie. In de werkplaats kunnen de juiste onderhoudswerkzaamheden worden ingepland op basis van de daadwerkelijk gereden kilometers. Een aanhanger tracking systeem draagt dus bij aan de efficiëntie van het werk en de flexibiliteit binnen jouw transportbedrijf.